یزدفردا: رییس کمیسیون خانواده شورای اسلامی شهر یزد گفت: به رغم اینکه مصوبات بسیار خوبی در حمایت از قانون جوانی جمعیت داریم اما به دلیل فراهم نبودن شرایط امکان بهره مندی آن برای همه افراد وجود ندارد.

به گزارش یزدفردا: محمد باقر پارسائیان رئیس کمیسیون خانواده شورای اسلامی شهر یزد گفت: تنها افراد محدودی توانستند از مصوبه تخفیف ساخت و ساز ۵۰ تا ۱۰۰ درصد این بخش بهره مند شوند.

وی ادامه داد: طبق قانون برای بهره مندی از این تخفیف و همچنین دیگر مصوبات اعمال شده باید زمین‌ها سنددار بوده و در داخل محدوده شهری قرار داشته باشد اما بسیاری از افراد این شرایط را ندارند و لذا نمی توانند از این تخفیف ها بهره مند شوند.

عضو شورای اسلامی شهر یزد گفت: از مسئولان در خواست داریم تا در این زمینه بازنگری داشته باشند و در صورت امکان شرایط استفاده افراد بیشتری فراهم شود البته مردم عزیز می توانند با مطالعه کامل این قانون نسبت به بهره مندی آن اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: در قالب طرح جوانی جمعیت به افراد واجد شرایط در صدور پروانه ساخت از ۵۰ تا صد درصد تخفیف داده می شود و همچنین افرادی که دارای زمین سنددار در محدوه شهر یزد باشند و چهار فرزند هم داشته باشند همه عوارض و هزینه های صدور پروانه رایگان محاسبه می شود.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا